Uw klantgerichte ontwikkel- en bouwpartner

Knops Aannemersbedrijf is een jong bedrijf, opgericht door Michiel Knops uit Zoeterwoude. Zelf ooit begonnen als leerling timmerman en inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam als zelfstandig uitvoerder in de woningbouwsector op complexe en grootschalige woningbouwprojecten. De veranderende (woning)markt na een periode van economische recessie heeft ervoor gezorgd dat de woningbouwsector is veranderd in een vraaggestuurde markt. Waar de projectontwikkeling steeds meer naar de woonwensen van kopers en huurders luistert, werd er door Michiel Knops ervaren dat de aannemerij hierin achterblijft. Met een persoonlijke en betrokken werkwijze wil hij het onderscheid maken door klanten bij te staan in het bouwproces door hen van A tot Z te begeleiden en te ontzorgen.

‘Ik wil het vertrouwen winnen van mijn klanten door helder te communiceren, duidelijke afspraken te maken en kwaliteit neer te zetten met goede en representatieve mensen. De (woon)wensen van de klant centraal stellen en deze visie van Knops Aannemersbedrijf met partners gezamenlijk uitdragen. Onze afspraken nakomen en garant staan voor het werk dat we afleveren’, aldus Michiel Knops.

Naast bouwbegeleiding van verbouw- en renovatieprojecten heeft Knops Aannemersbedrijf ook voldoende capaciteit in huis om uw project van A tot Z met hart en ziel te ontwerpen en ontwikkelen. Een aantal onderscheidende woonconcepten (zie specialismen) zijn het bewijs van een onderscheidende visie op het creëren van ruimte op maat in de ontwikkel- en bouwsector. De partners worden zorgvuldig geselecteerd op hun werkwijze. Enerzijds wordt er gezocht naar een overeenkomstige passie voor het vastgoed, anderzijds moeten woorden ook omgezet worden in daden, en is met name de klantgerichte en faciliterende houding van belang.

Wij zijn:

logo-bouwend-nederland-klein