Verbouwen en renoveren zonder zorgen!

Heeft u het huis van uw dromen gekocht, maar moet deze woning volledig gerenoveerd worden? Of moet uw huidige woning worden vergroot vanwege gezinsuitbreiding? Zoekt u een partij die u tijdens het bouwproces kan begeleiden en volledig ontzorgen? Knops Aannemersbedrijf heeft de kennis en kunde in huis om samen met u de verbouwing of renovatie van uw woning te doorlopen. U vertelt uw wensen en wij zorgen dat deze wensen door de diverse partijen worden uitgevoerd. Het proces en de planning worden aangestuurd door Knops Aannemersbedrijf en wij controleren de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en sturen waar nodig bij. Ook wanneer u uw plannen nog op papier wilt zetten adviseren wij u graag persoonlijk bij uw aan tafel.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw verbouw- of renovatieplannen? Neemt u dan contact met ons op of laat u uw gegevens achter op onze website.

Kijkt u ook eens bij Bij mij Wonen of Mijn fijn Thuis. Woonconcepten op maat die betrekking hebben op verbouw en renovatie.